Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Re-integratie 2e spoor

Waar liggen mijn kansen op de arbeidsmarkt? Wat zijn mogelijk passende functies? Hoe voorkom ik een terugval en wat past bij mijn belastbaarheid?

Wanneer werkhervatting in de eigen of andere functie binnen de organisatie niet mogelijk lijkt, is de volgende stap om passend werk te zoeken én vinden buiten de organisatie.

Mobility Select begeleidt werkgevers en werknemers intensief en doelgericht in re-integratie 2e spoor trajecten. Wij begeleiden mensen naar een nieuwe passende functie buiten de organisatie. Samen met onze Register Arbeidsdeskundige zorgen wij voor de rapportages en een UVW-proof re-integratiedossier.

We onderscheiden ons door onze expertise op het gebied van re-integratie coaching te combineren met onze kennis van de regionale arbeidsmarkt en ons netwerk. We kennen de arbeidsmarkt als geen ander en kunnen daardoor goed de vertaalslag te maken naar (toekomstige) kansen en mogelijkheden. Hierdoor zijn wij in staat om goede resultaten te boeken.

Mobility Select heeft een diversiteit aan specialismen binnen het team (re-integratie coach, consultants, psycholoog en een register arbeidsdeskundige).

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Zet de eerste stap en kom eens kennismaken!

Copyright © 2024 Hunter Select   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement