Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Over ons

Mobility Select maakt onderdeel uit van de Hunter Select Group en is hét regionale bureau voor carrièrebegeleiding in Noord-Nederland. Wij willen jou vérder helpen in jouw loopbaan. We staan bekend als dé plek waar je helder kunt krijgen wat de volgende stap kan zijn. Je krijgt zicht op jouw kwaliteiten, drijfveren en mogelijkheden. Want als je doet waarvoor je gemaakt bent, dan is werk geen werk meer maar een way of life.

Mobility Select biedt trajecten op het gebied van loopbaancoaching, outplacement, re-integratie/tweede spoor en personal coaching & training.

Onze missie is om organisaties en mensen te helpen met verdere groei en ontwikkeling. Mensen zijn de sleutel tot het succes van organisaties. Wij brengen mensen in beweging door hen te laten ontdekken waar hun unieke toegevoegde waarde ligt. Voor het realiseren van werkgeluk én werksucces!

We onderscheiden ons door onze expertise op het gebied van (loopbaan)coaching en werkgeluk te combineren met onze kennis van de regionale arbeidsmarktontwikkelingen en ons grote regionale netwerk.
We kennen de arbeidsmarkt als geen ander en weten daardoor goed de vertaalslag te maken naar (toekomstige) kansen en mogelijkheden. Hierdoor kunnen we écht helpen.

Mobility Select is NOLOC gecertificeerd en heeft een diversiteit aan specialismen binnen het team (loopbaancoaches, consultants, recruiters, een NIP-psycholoog en een register arbeidsdeskundige).

Mobility Select maakt samen met Hunter Select, Interim Select, Young Select en Governance Select onderdeel uit van de Hunter Select Group.

Copyright © 2024 Hunter Select   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement