Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

 

Referenties / Quotes

Het is goed om de tijd te nemen om stil te staan bij je loopbaan. Hoe word je gelukkiger en succesvoller in je werk? Dit heeft niet te maken met het vinden van die ene droombaan maar met regie nemen, ontdekken wat jij écht wilt en wat jou energie geeft. Het is vaak dichterbij dan je denkt. Het gaat namelijk om zelfinzicht en de juiste mindset. Zo geef je richting aan jouw loopbaan in plaats van dat het je overkomt.

Hoe worden de diverse trajecten bij Mobility Select ervaren? Wat levert het op?
Lees hieronder de ervaringen van anderen!

 

..."Mijn traject bij Mobility Select is een ervaring die ik niet had willen missen! Uitermate kundige en toegankelijke coach Renée heeft me geholpen helder te krijgen welke richting ik op wil met mijn loopbaan. Renée nam alle tijd voor me en toch vlogen we door het traject heen. Ik heb zoveel geleerd en vond het zo'n leuk proces dat ik elke keer weer uitkeek naar de volgende sessie. Veel dank Renée, voor de prettige manier waarop je me begeleidde, voor onze leuke, open gesprekken en voor het onder woorden helpen brengen wat mijn krachten zijn en wat voor mij belangrijk is in mijn werk. Met dank aan jou heb ik nu een duidelijke persoonlijke missie en kan ik stevig in mijn schoenen verder op mijn loopbaanpad."

..."Renée is iemand die je graag ontmoet en die je bij blijft. Ze is een vakvrouw pur sang; integer en professioneel. Zij gaat voor de inhoud en de verbinding. Onze wegen hebben elkaar verschillende keren gekruist en elke keer ben ik weer blij verrast door haar aanpak, haar rust en eerlijke en transparante wijze van communiceren. Haar geloof in mensen en kwaliteiten gecombineerd met haar helderheid en resultaatgerichtheid maakt haar tot een unieke en zeer prettige samenwerkingspartner. Ik vind het heel fijn om af en toe met haar te sparren en te spiegelen, het is inspirerend en het brengt me altijd weer dichterbij mezelf. Dank Renee voor de mooie gesprekken en …Ik hoop je ook in de toekomst te blijven ontmoeten!"

..."Renée en ik hebben in de afgelopen jaren op op verschillende manieren samen gewerkt. En ik heb haar leren kennen als een een zeer deskundige en bevlogen vakvrouw waar ik altijd met veel plezier en succes mee samen werk. In mijn rol als manager HR heb ik verschillende vacatures voor hogere managementfuncties door Renée laten invullen. De professionele en resultaatgerichte aanpak, met aandacht voor alle betrokkenen leverde in alle gevallen een goede kandidaat op. In haar rol als loopbaancoach heb ik ook met Renée samengewerkt. In de situatie dat ik een nieuwe baan zocht heeft ze mij geholpen om mijn drijfveren en talenten te herontdekken en daarmee mijn zelfvertrouwen en werkplezier terug te vinden in een nieuwe baan. Renée is een specialist in werkplezier en werkgeluk. Haar kennis en kunde op dit gebied samen met haar persoonlijke betrokkenheid een aandacht gaven mij veel vertrouwen in het traject. Ik kijk er met plezier op terug en heb het erg naar mijn zin in mijn nieuwe baan. Mijn werkplezier is terug. Het is voor iedereen goed om periodiek te reflecteren op je eigen werkplezier en Renée is daar een excellente partner in."

..."Renée is een van die enkele bijzondere mensen die je tegen komt op je levenspad. Ze heeft mij persoonlijk geholpen met een loopbaancoaching traject, wat mij veel inzicht heeft gegeven en daarmee ook veel vertrouwen voor mijn verdere carrière en mijn persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heeft ze onze organisatie geholpen met de focus terug te brengen in het MT en de stip op de horizon helpen formuleren. Het concretiseren van zowel de persoonlijke missie en visie als die van de organisatie is daarin een wezenlijk onderdeel geweest. Renée doet dit vanuit zien, horen en voelen.....respectvol en kritisch en vanuit een positieve flow..... Blij dat ik haar heb mogen leren kennen."

…”Ik ben veel bewuster bezig met mijn loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.”

…“De belangrijkste sprongen voor een fijne toekomst zijn gemaakt en dat zijn reuzensprongen geweest.”

… “Ik kwam er altijd met een heel goed gevoel en vol energie weer vandaan.”

…”Het is mij nog meer duidelijk geworden dat ik de regie zelf in handen moet nemen.”

…”Het heeft mij enorm gesterkt in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik kom meer voor mijzelf op, omdat ik weet wat mijn kwaliteiten zijn en hoe ik die voor mij optimaal kan inzetten.”

…”Door onze gesprekken en jouw feedback heb ik al concrete stappen genomen.”

…”Heel leerzaam om jezelf een spiegel voor te houden.”

…“Het maakt je nog bewuster van wat belangrijk is en waar ik mezelf verder in wil ontwikkelen.”

…”Het heeft mijn zelfvertrouwen verder vergroot.”

…“Tijd om ‘naar mezelf te kijken’ en te bedenken/realiseren waar ik goed in ben.”

…“Meer kritische houding t.o.v. mijn eigen geluk.”

…”Door de gesprekken ben ik me nog bewuster geworden hoe mijn leven in te vullen.”

…“Vooral even de spiegel voorgehouden krijgen en het (opnieuw) ontdekken van mijn kwaliteiten en helder krijgen wat ik nu echt wil vond ik heel fijn.”

…”Het heeft me een stukje meer zekerheid gegeven over wat ik allemaal al kan en waar ik goed in ben.”

… “Het was heel prettig en inzicht gevend om eens stil te kunnen staan bij waar ik nu sta m.b.t. werk en of er specifieke doelen zijn de ik wil behalen.”

…“ook het mooie pand en de rustige ambiance was erg prettig.”

… “Ik kijk met een goed gevoel naar de toekomst, ik heb nog genoeg te geven aan de maatschappij.”

… “Het is toch goed om weer eens een spiegel voor te houden en de puntjes op de ‘i’ te zetten.”

…” Door de loopbaangesprekken kijk ik meer bewust naar mijn functie, werkplezier en ontwikkeling.”

… “Het heeft me inzicht gegeven om de zaken die ik bewust en onbewust wist op een rij te zetten.”

… “De gesprekken heb ik als zeer positief ervaren en ben ondanks de enorme drukte het laatste half jaar toch meer en veel bewuster met de vervolgstap(pen) in mijn carrière bezig”.

… “Je hebt tijd in mijn ontwikkeling geïnvesteerd, superfijn en heel veel dank voor jouw/ jullie bijdrage hierin.”

… “Ik heb de loopbaangesprekken met jou als bijzonder plezierig en waardevol ervaren.”

… ’’Het heeft mij inzicht gegeven in mijn sterke kanten maar nog veel belangrijker, het heeft het mij richting gegeven.”

… “Het heeft me opgeleverd dat ik in een positieve houding kwam en dat was erg prettig.”

… “Ik heb de loopbaangesprekken als erg prettig ervaren, zonder direct echt een andere baan te willen/moeten geeft het inzicht in waar je staat en wat je nodig hebt om goed te kunnen functioneren en groeien.”

… “Het heeft mij opgeleverd dat ik mij bewust ben geworden van het feit dat ik er zelf meer aan kan doen om gezien en gehoord te worden, iets wat ik nodig heb om goed te functioneren en plezier in mijn werk te houden.”

…“Ik heb veel over mijzelf geleerd. Ik ben meer over mezelf gaan nadenken, over waar ik mijn energie uit krijg. Hier heb ik in mijn functioneringsgesprekken ook aandacht aan besteed en ik heb daardoor wel kenbaar kunnen maken waar mijn kracht voor het bedrijf kan liggen.”

… “Ik ben op een zeer persoonlijke en betrokken wijze begeleid en het heeft mij in een relatief kort traject een enorm inzicht gegeven in mijn kernkwaliteiten en hoe dit te vertalen naar actiepunten en mogelijkheden.”

… Ik heb door de gesprekken enorm veel energie gekregen en hierdoor weer een enorme motivatie om zelf de regie te nemen over mijn loopbaan en geluk.”

… “Renée opereert vanuit een flexibele instelling en wist mij op de juiste momenten een spiegel voor te houden waardoor ik steeds meer inzichten kreeg.”

… Op een tweesprong in mijn carrière heeft Renée me op een professionele en tegelijkertijd heel persoonlijke manier begeleid.”

…”Haar werkwijze heeft me zeer waardevolle inzichten over mezelf, het team/de organisatie en de interactie tussen beide opgeleverd.”

…”Het traject was in mijn geval ook zeer flexibel: het loopbaantraject konden we omvormen tot een coachingstraject, zodat ik goed voorbereid aan mijn nieuwe functie kon beginnen.”

… “Tijdens de gesprekken krijgt Renée een helder beeld van je en destilleert daaruit de highlights van je wensen, kracht en mogelijke nieuwe uitdagingen.”

… “De open gesprekken heb ik altijd prettig en ontspannen gevonden.”

… “Wij zijn een plaatsingstraject ingegaan waarbij wij tweewekelijks gesprekken hebben gevoerd. Hierin wist zij met simpele vragen het voor mij heel duidelijk te maken wat mijn competenties zijn en waar mijn kracht ligt, maar ook waarin ik mijzelf kan verbeteren en hoe dat te bereiken.”

Team Hunter Select Group

 

 

Copyright © 2024 Hunter Select   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement