Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

 

Referenties / Quotes

Het is goed om de tijd te nemen om stil te staan bij je loopbaan. Hoe word je gelukkiger en succesvoller in je werk? Dit heeft niet te maken met het vinden van die ene droombaan maar met regie nemen, ontdekken wat jij écht wilt en wat jou energie geeft. Het is vaak dichterbij dan je denkt. Het gaat namelijk om zelfinzicht en de juiste mindset. Zo geef je richting aan jouw loopbaan in plaats van dat het je overkomt.

Hoe worden de diverse trajecten bij Mobility Select ervaren? Wat levert het op?
Lees hieronder de ervaringen van anderen!

…”Ik ben veel bewuster bezig met mijn loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.”

…“De belangrijkste sprongen voor een fijne toekomst zijn gemaakt en dat zijn reuzensprongen geweest.”

… “Ik kwam er altijd met een heel goed gevoel en vol energie weer vandaan.”

…”Het is mij nog meer duidelijk geworden dat ik de regie zelf in handen moet nemen.”

…”Het heeft mij enorm gesterkt in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik kom meer voor mijzelf op, omdat ik weet wat mijn kwaliteiten zijn en hoe ik die voor mij optimaal kan inzetten.”

…”Door onze gesprekken en jouw feedback heb ik al concrete stappen genomen.”

…”Heel leerzaam om jezelf een spiegel voor te houden.”

…“Het maakt je nog bewuster van wat belangrijk is en waar ik mezelf verder in wil ontwikkelen.”

…”Het heeft mijn zelfvertrouwen verder vergroot.”

…“Tijd om ‘naar mezelf te kijken’ en te bedenken/realiseren waar ik goed in ben.”

…“Meer kritische houding t.o.v. mijn eigen geluk.”

…”Door de gesprekken ben ik me nog bewuster geworden hoe mijn leven in te vullen.”

…“Vooral even de spiegel voorgehouden krijgen en het (opnieuw) ontdekken van mijn kwaliteiten en helder krijgen wat ik nu echt wil vond ik heel fijn.”

…”Het heeft me een stukje meer zekerheid gegeven over wat ik allemaal al kan en waar ik goed in ben.”

… “Het was heel prettig en inzicht gevend om eens stil te kunnen staan bij waar ik nu sta m.b.t. werk en of er specifieke doelen zijn de ik wil behalen.”

…“ook het mooie pand en de rustige ambiance was erg prettig.”

… “Ik kijk met een goed gevoel naar de toekomst, ik heb nog genoeg te geven aan de maatschappij.”

… “Het is toch goed om weer eens een spiegel voor te houden en de puntjes op de ‘i’ te zetten.”

…” Door de loopbaangesprekken kijk ik meer bewust naar mijn functie, werkplezier en ontwikkeling.”

… “Het heeft me inzicht gegeven om de zaken die ik bewust en onbewust wist op een rij te zetten.”

… “De gesprekken heb ik als zeer positief ervaren en ben ondanks de enorme drukte het laatste half jaar toch meer en veel bewuster met de vervolgstap(pen) in mijn carrière bezig”.

… “Je hebt tijd in mijn ontwikkeling geïnvesteerd, superfijn en heel veel dank voor jouw/ jullie bijdrage hierin.”

… “Ik heb de loopbaangesprekken met jou als bijzonder plezierig en waardevol ervaren.”

… ’’Het heeft mij inzicht gegeven in mijn sterke kanten maar nog veel belangrijker, het heeft het mij richting gegeven.”

… “Het heeft me opgeleverd dat ik in een positieve houding kwam en dat was erg prettig.”

… “Ik heb de loopbaangesprekken als erg prettig ervaren, zonder direct echt een andere baan te willen/moeten geeft het inzicht in waar je staat en wat je nodig hebt om goed te kunnen functioneren en groeien.”

… “Het heeft mij opgeleverd dat ik mij bewust ben geworden van het feit dat ik er zelf meer aan kan doen om gezien en gehoord te worden, iets wat ik nodig heb om goed te functioneren en plezier in mijn werk te houden.”

…“Ik heb veel over mijzelf geleerd. Ik ben meer over mezelf gaan nadenken, over waar ik mijn energie uit krijg. Hier heb ik in mijn functioneringsgesprekken ook aandacht aan besteed en ik heb daardoor wel kenbaar kunnen maken waar mijn kracht voor het bedrijf kan liggen.”

… “Ik ben op een zeer persoonlijke en betrokken wijze begeleid en het heeft mij in een relatief kort traject een enorm inzicht gegeven in mijn kernkwaliteiten en hoe dit te vertalen naar actiepunten en mogelijkheden.”

… Ik heb door de gesprekken enorm veel energie gekregen en hierdoor weer een enorme motivatie om zelf de regie te nemen over mijn loopbaan en geluk.”

… “Renée opereert vanuit een flexibele instelling en wist mij op de juiste momenten een spiegel voor te houden waardoor ik steeds meer inzichten kreeg.”

… Op een tweesprong in mijn carrière heeft Renée me op een professionele en tegelijkertijd heel persoonlijke manier begeleid.”

…”Haar werkwijze heeft me zeer waardevolle inzichten over mezelf, het team/de organisatie en de interactie tussen beide opgeleverd.”

…”Het traject was in mijn geval ook zeer flexibel: het loopbaantraject konden we omvormen tot een coachingstraject, zodat ik goed voorbereid aan mijn nieuwe functie kon beginnen.”

… “Tijdens de gesprekken krijgt Renée een helder beeld van je en destilleert daaruit de highlights van je wensen, kracht en mogelijke nieuwe uitdagingen.”

… “De open gesprekken heb ik altijd prettig en ontspannen gevonden.”

… “Wij zijn een plaatsingstraject ingegaan waarbij wij tweewekelijks gesprekken hebben gevoerd. Hierin wist zij met simpele vragen het voor mij heel duidelijk te maken wat mijn competenties zijn en waar mijn kracht ligt, maar ook waarin ik mijzelf kan verbeteren en hoe dat te bereiken.”
Team Hunter Select Group

 

 

 

Copyright © 2021 Hunter Select   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement