Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

 

Coachees aan het woord

Sta je voor een belangrijke loopbaankeuze, loop je vast in je werk of is het onzeker of jouw contract kan worden verlengd? Met onze jarenlange expertise en regionale netwerk kunnen wij je hierin ondersteunen door helder te krijgen wat je wilt en inzicht te geven waar jouw kansen en mogelijkheden liggen.

Maar hoe ziet zo’n traject bij Mobility Select eruit? Bij ons is elk traject maatwerk. Hierover gaan wij graag met jou in gesprek.
Kleine stappen maken vaak een groot verschil. Klaar voor de eerste stap? Je kunt ons bereiken op 050-3115882.

Lees onderstaande ervaringen van een aantal van de coachees die wij hebben mogen begeleiden, om een indruk te krijgen hoe zij een traject bij Mobility Select hebben ervaren!


Theo

…”Renée beschikt over een groot netwerk, is flexibel in het maken van afspraken en pakt zaken direct op. Vacatures en motivaties kan je bespreken en je verbetert samen het cv en eventueel het LinkedIn profiel. Binnen twee maanden had ik een nieuwe baan! De open persoonlijkheid en samenwerking, de wetenschap te kunnen vertrouwen op de kennis en het netwerk van Renée hebben mij enorm geholpen. In de fase van het loslaten van je oude baan en zoeken naar een nieuwe baan, geeft je de onzekerheid een stuk onrust. Na het eerste gesprek krijg je meer rust en vertrouwen dat je die nieuwe baan gaat vinden. Je staat er niet alleen voor.

Zie je herkenning in mijn situatie? Dan raad ik je aan om een intake gesprek met Renée te plannen en te gaan samenwerken aan je volgende carrièrestap.”

Hans

…”Wij zijn een plaatsingstraject ingegaan waarbij wij tweewekelijks gesprekken hebben gevoerd. Hierin wist zij met simpele vragen het voor mij heel duidelijk te maken wat mijn competenties zijn en waar mijn kracht ligt, maar ook waarin ik mijzelf kan verbeteren en hoe dat te bereiken. We zijn vervolgens samen op zoek gegaan naar de optimale werkomgeving en die hebben wij gevonden. Ik zit helemaal op mijn plek, een inspirerende werkomgeving met opleidingsmogelijkheden en kansen voor de toekomst.

Ik had mij geen betere ondersteuning kunnen wensen dan die ik van Renée heb gekregen en beveel haar hartelijk aan.”

Petra

…”Heel fijne ervaring met het loopbaan-/coachingstraject onder begeleiding van Renée Nicolaï van Hunter Select! Op een tweesprong in mijn carrière heeft Renée me op een professionele en tegelijkertijd heel persoonlijke manier begeleid. De keuze waarover ik al tijden twijfelde, konden we binnen twee gesprekken afpellen, zodat ik snel de richting kon bepalen die ik zelf graag op wil. Renée stelt de juiste vragen, luistert scherp en analyseert daarbij razendsnel. Haar werkwijze heeft me zeer waardevolle inzichten over mezelf, het team/de organisatie en de interactie tussen beide opgeleverd. Het traject was in mijn geval ook zeer flexibel: het loopbaantraject konden we omvormen tot een coachingstraject, zodat ik goed voorbereid aan mijn nieuwe functie kon beginnen. Superveel dank, Renée!”

Klaas

…”Op een belangrijk punt in mijn carriere heb ik onlangs een coachingstraject doorlopen bij Renée. Dit traject heeft mij veel inzicht en vertrouwen gegeven. Renée heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. Ze werkt vanuit een gestructureerde opzet waarin we stap voor stap inzicht kregen in mijn wensen en capaciteiten; 'zijn', 'willen' en 'kunnen' kregen zo mooi gestalte! Renée opereert vanuit een flexibele instelling en wist mij op de juiste momenten een spiegel voor te houden waardoor ik steeds meer inzichten kreeg. Uiteindelijk heeft dit traject geleid tot een mooie andere baan in een voor mij nieuwe branche; ik kijk met veel voldoening terug op dit coachingstraject.”
Team Hunter Select Group

 

 

Copyright © 2024 Hunter Select   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement