Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

 

Referenties

Coachees aan het woord

Sta je voor een belangrijke loopbaankeuze, loop je vast in je werk of is het onzeker of jouw contract kan worden verlengd? Met onze jarenlange expertise en regionale netwerk kunnen wij je hierin ondersteunen door helder te krijgen wat je wilt en inzicht te geven waar jouw kansen en mogelijkheden liggen.

Maar hoe ziet zo’n traject bij Mobility Select eruit? Bij ons is elk traject maatwerk. Hierover gaan wij graag met jou in gesprek.
Kleine stappen maken vaak een groot verschil. Klaar voor de eerste stap? Je kunt ons bereiken op 050-3115882.

Lees de ervaringen van een aantal van de coachees die wij hebben mogen begeleiden, om een indruk te krijgen hoe zij een traject bij Mobility Select hebben ervaren!

Klik hier

Ervaringen van anderen

Het is goed om de tijd te nemen om stil te staan bij je loopbaan. Hoe word je gelukkiger en succesvoller in je werk? Dit heeft niet te maken met het vinden van die ene droombaan maar met regie nemen, ontdekken wat jij écht wilt en wat jou energie geeft. Het is vaak dichterbij dan je denkt. Het gaat namelijk om zelfinzicht en de juiste mindset. Zo geef je richting aan jouw loopbaan in plaats van dat het je overkomt.

Hoe worden de diverse trajecten bij Mobility Select ervaren? Wat levert het op?
Lees dan de ervaringen van anderen!

Klik hier

Copyright © 2024 Hunter Select   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement