Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

 

Referenties

Theo

…”Renée beschikt over een groot netwerk, is flexibel in het maken van afspraken en pakt zaken direct op. Vacatures en motivaties kan je bespreken en je verbetert samen het cv en eventueel het LinkedIn profiel. Binnen twee maanden had ik een nieuwe baan! De open persoonlijkheid en samenwerking, de wetenschap te kunnen vertrouwen op de kennis en het netwerk van Renée hebben mij enorm geholpen. In de fase van het loslaten van je oude baan en zoeken naar een nieuwe baan, geeft je de onzekerheid een stuk onrust. Na het eerste gesprek krijg je meer rust en vertrouwen dat je die nieuwe baan gaat vinden. Je staat er niet alleen voor.

Zie je herkenning in mijn situatie? Dan raad ik je aan om een intake gesprek met Renée te plannen en te gaan samenwerken aan je volgende carrièrestap”.

Hans

…”Wij zijn een plaatsingstraject ingegaan waarbij wij tweewekelijks gesprekken hebben gevoerd. Hierin wist zij met simpele vragen het voor mij heel duidelijk te maken wat mijn competenties zijn en waar mijn kracht ligt, maar ook waarin ik mijzelf kan verbeteren en hoe dat te bereiken. We zijn vervolgens samen op zoek gegaan naar de optimale werkomgeving en die hebben wij gevonden. Ik zit helemaal op mijn plek, een inspirerende werkomgeving met opleidingsmogelijkheden en kansen voor de toekomst.

Ik had mij geen betere ondersteuning kunnen wensen dan die ik van Renée heb gekregen en beveel haar hartelijk aan”.

Copyright © 2020 Hunter Select   |  Sitemap   |  Disclaimer